سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

سلامتی و سرگرمی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

سرگرمی و ارتقا سلامتی

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

دیابت بی مزه و سندرم ترشح نامتناسب هورمون ضد ادراری

با این حال ، خوردن غذاهایی که به کنترل قند خون ، انسولین و التهاب کمک می کنند ، می تواند خطر بروز عوارض را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

توت فرنگی

توت فرنگی یکی از مغذی ترین میوه هایی است که می توانید بخورید.

آنها از نظر آنتی اکسیدان هایی که به آنتوسیانین ها معروف هستند ، پر رنگ هستند و به آنها رنگ قرمز می بخشد.

نشان داده شده است که آنتوسیانین ها بعد از غذا سطح کلسترول و انسولین را کاهش می دهد. توت فرنگی ها، همچنین عوامل خطر قند خون و بیماریهای قلبی را در دیابت نوع 2 بهبود می بخشند.

یک وعده توت فرنگی حاوی 49 کالری و 11 گرم کربوهیدرات است .

این وعده همچنین بیش از 100٪ از RDI را برای ویتامین C فراهم می کند و مزایای ضد التهابی دیگری نیز برای سلامت قلب فراهم می کند.

نتیجه :

توت فرنگی میوه هایی با قند کم است که خاصیت ضد التهابی قوی دارد و ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک کنند.

سیر

سیر یک گیاه خوش عطر و دارای خواص چشمگیر در سلامتی است.

مطالعات متعددی نشان داده اند که سیر می تواند التهاب ، قند خون و کلسترول LDL را در مبتلایان به دیابت نوع 2 کاهش دهد.

همچنین ممکن است در کاهش فشار خون بسیار مؤثر باشد.

در یک مطالعه ، افراد مبتلا به فشار خون بالا کنترل نشده ،که به مدت 12 هفته سیر خورده بودند  به طور متوسط ​​کاهش فشار خون 10 برابری را نشان دادند.

نتیجه :

سیر به کاهش قند خون ، التهاب ، کلسترول LDL و فشار خون در مبتلایان به دیابت کمک می کند.

دیابت بی مزه و سندرم ترشح نامتناسب هورمون ضد ادراری

کدو

کدو حلوایی یکی از سبزیجات سالم در بین سبزیجات موجود است.

گونه های زمستانی پوسته سختی دارند.

کدو تابستانی پوستی نرم دارد که قابل خوردن است. رایج ترین انواع کدو سبز و کدو حلوایی ایتالیایی است.

مانند اکثر سبزیجات ، کدو ها حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی هستند. بسیاری از انواع کدوهای زمستانی از نظر لوتئین و زاکزانتین زیاد هستند که شما در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولار محافظت می کنند.

مطالعات حیوانی اثرات عصاره کدو حلوایی  در کاهش چاقی و انسولین  را تایید نموده است .

اگرچه تحقیقات بسیار کمی در مورد انسان وجود دارد ، اما یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که عصاره کدو حلوایی زمستانی مصرف کرده اند ، کاهش قابل توجهی در قند خون داشتند.

با این حال  کدوی زمستان از نظر کربوهیدرات بالاتر از کدوی تابستان است.

به عنوان مثال ، 1 فنجان کدو تنبل پخته شده حاوی 9 گرم کربوهیدرات قابل هضم است ، در حالی که 1 فنجان کدو سبز پخته شده حاوی فقط 3 گرم کربوهیدرات قابل هضم است.

نتیجه :

کدو تابستان و زمستان حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی است و ممکن است به کاهش قند خون و انسولین کمک کند.

نودل شیراتاکی

رشته فرنگی شیراتاکی برای دیابت و کنترل وزن فوق العاده است.

این رشته ها از نظر فیبر گلوکومانان حاوی فیبر بالایی هستند که از ریشه کونیاک استخراج می شود.

این گیاه در ژاپن پرورش یافته و به شکل رشته فرنگی یا برنج معروف به شیرآلاتکی پردازش می شود.

گلوکومانان نوعی فیبر چسبناک است که باعث می شود احساس سیری و رضایت کامل کنید. همچنین سطح گرلین (هورمون گرسنگی) را کاهش می دهد.

علاوه بر این ، نشان داده شده است که  خورد محصولات شیراتاکی، سطح قند خون را بعد از غذا کاهش می دهد و فاکتورهای خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در مبتلایان به دیابت و سندرم متابولیک بهبود می بخشد.

یک وعده 3/5 اونسی (100 گرم) رشته فرنگی شیرازی نیز حاوی کمتر از یک گرم کربوهیدرات قابل هضم و فقط دو کالری در هر وعده است.

با این حال ، این نودل ها به طور معمول با مایع ای بسته بندی می شوند که بوی ماهی دارند و شما باید آنها را قبل از استفاده خیلی خوب بشویید. سپس برای اطمینان ،رشته های نودل را به مدت چند دقیقه در یک ظرف روی حرارت زیاد و بدون چربی اضافه بپزید.

نتیجه :

گلوکومانان موجود در رشته های نودل احساس پر بودن را تقویت می کند و می تواند کنترل قند خون و کلسترول را بهبود بخشد.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی